Siirty sisältöön
Suomessa on maailman paras koulutus ja suomalaisten osaamista arvostetaan maailmalla. Merkittävä osa Euroopan biometsäteollisuuden osaajista valmistuu Suomesta. Haluatko olla yksi heistä?

Kansainvälisty

Biometsäteollisuuden alalla toimii Suomessa suuria kansainvälisiä yrityksiä, joiden toimipaikat sijaitsevat ympäri maailman. Sinulla on siis erinomaiset mahdollisuudet päästä työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä ja halutessasi jopa ulkomailla. Kansainvälistä kokemusta arvostetaan työmarkkinoilla ja sitä on helppo kartuttaa jo opintojen aikana esimerkiksi vaihto-opiskelun tai Trainee-harjoittelun kautta. Globaali osaaminen ja kielitaito ovat valttikortteja työmarkkinoilla!

PI tukenasi!

  • Haluatko kansainvälistä työkokemusta ja uusia kokemuksia maailmalla? Tutustu PI:n harjoittelupaikkoihin Chilessä ja Brasiliassa sekä UPM Bioforce trainee-ohjelman kesätyöpaikkoihin.
  • Puunjalostusinsinöörit ry jakaa vuosittain useita opiskelijastipendejä biometsäteollisuuden alan opiskelijoille. Stipendeillä tuetaan opiskelijoita opinnoissa, päättötyön tekemisessä ja etenkin kansainvälistymisessä.

Opiskelija kertoo

”Suosittelen kansainvälistä harjoittelukokemusta kaikille ulkomailla tai vieraassa ympäristössä työskentelystä kiinnostuneille alan opiskelijoille.

Juha-Pekka Junnikkala on neljännen vuoden biotuote- ja prosessitekniikan opiskelija Tampereen ammattikorkeakoulun englanninkieliseltä linjalta.
Lue Juha-Pekan blogista, miten kesä sujui UPM:n Bioforce-trainee ohjelman vaihdossa Walesissa.

Tule mukaan biometsäteollisuuden ammattilaisten ja yritysten verkostoon! Puunjalostusinsinöörit ry, PI, on biometsäteollisuuden ammattilaisten ja yritysten verkosto, johon kuuluu 2700 korkeakoulutettua ammattilaista ja 50 yritysjäsentä. PI tarjoaa nuorille stipendejä, kansainvälisiä harjoittelupaikkoja, mentorointia ja tapahtumia. #PIprof #puunjalostusinsinöörit

Lue lisää ja liity!
Takaisin ylös