Siirty sisältöön
Opiskelija, me PI:llä haluamme tukea kasvuasi kohti kansainvälistä asiantuntijuutta. Jaamme vuosittain stipendein lähes 100 000 euroa opiskelijajäsentemme akateemisiin askeleisiin, sekä myötävaikutamme työelämän siltojen rakentamisessa välittämällä alan työpaikkoja.

Hyödy jäsenenä!

Saat tukea opintoihisi

  • Stipendejä kansainväliseen harjoitteluun ja opiskeluun, jatko-opintoihin sekä hyvästä opintomenestyksestä (n.100 000€:n edestä vuosittain)
  • Osallistumalla vuosittaiseen mentorointiohjelmaamme
  • Neljästi vuodessa alan ainoan ammattilehden: Paperi ja Puu - Creating Bioeconomy  
  • Löydä (kesä)työpaikka verkkosivuiltamme tai ilmaisesta Forest Based Industries, FBI,-päivästä
  • Pääset verkostoitumaan alan vaikuttajien kanssa ja vaihtamaan näkemyksiäsi yli firmarajojen PI:n tapahtumissa ja webinaareissa

"Verkostoituminen on mielestäni erittäin tärkeää ja koen, että PI:n kautta pääsen tutustumaan alamme asiantuntijoihin sekä opiskelijoihin. Näin PI antaa minulle avaimia tulevaan."
-Sofia Tähtinen

Liity jäseneksi

Opiskelijajäseneksi voi hakea opiskeltuaan kaksi vuotta esimerkiksi prosessi-, kemian- tai biotuotetekniikkaa alan yliopistossa tai (ammatti)korkeakoulussa. 

  • Kannattaa hakea jäsenyyttä heti 2.vuosikurssin keväästä alkaen, niin pääset hyödyntämään etuja saman tien.
  • Opiskelijajäsenyys koskee vain perustutkinto-opiskelijaa, jatko-opiskelijat ovat varsinaisia jäseniä.
  • Opiskelijajäsenen jäsenmaksu on vain 21€/vuosi.
  • Jäsenmaksu on alennettu 5 vuotta valmistumisen jälkeen.
  • Liittyä voi milloin vain, niin lisäämme sinut heti tiedotuslistallemme. Virallisesti uudet jäsenet hyväksytään yhdistyksen virallisissa kokouksissa seminaarien yhteydessä maaliskuussa ja marraskuussa. Marraskuussa hyväksytyt jäsenet maksavat vain 50 % kuluvan kauden jäsenmaksusta.

"Metsäalasta kiinnostuneena kemiantekniikan opiskelijana liittyminen PI:hin tuntui luontevalta. Sen jälkeen PI onkin tullut varsin tutukiksi mm. killan hallituksessa ja PI:n nuorten foorumin puheenjohtajana toimimisen ansiosta."
-Iita Hinkkanen

"PI:n kautta verostoituminen  oman alan opiskelijoiden ja yritysten kanssa on nuorelle miehelle kuin rahan laittamista pankkiin."
-Joonas Lappi

Hyödynnä kampanjaedut

Liittyessäsi jäseneksi 31.10. mennessä saat jäsenmaksun -50 %. Pääset myös ilmaiseksi syysseminaariimme marraskuussa (arvo 250€). Lisäksi saat myös yhden Papermaking Science and Technology-kirjan liittymislahjaksi. Jäsenmaksukausi on 1.5.-30.4.

Takaisin ylös